Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Door: Rebecca.

Door: Rebecca.

16.6.2009 - 151

Ik ben aangenomen voor een stage bij plaswijckpark! Ik ga er stage lopen op de afdeling marketing en edutainment. De activiteiten die ik moet verrichten zijn:

- klantcontact;

- teksten schrijven en corrigeren;

- uitvoering en coördinatie van educatieve programma's (3vo project)

- organisatie en uitvoering van het evenement Halloween

- ondersteuning afdeling marketing en edutainment

- tevredenheidsonderzoek

- eventueel nog een ander onderzoek..

 

Het was echt een superaardig meisje/vrouw bij wie ik moest solliciteren en ze vond het meteen klikken en ik eigenlijk ook wel haha! Ik heb er nu best wel zin in! Op de lange werkdagen na dan, want dat ben ik bij lange na niet meer gewend. Gelukkig heb ik nog laaaang vakantie daartussen.

 

Ja, de 3/4 weken die ik nog moet voor school lijken zooooo zwaar. Vrijdag het jaarverslag inleveren waar veel van afhangt, dus dat moet perfect worden. Morgen en overmorgen sowieso heel de dag op school eraan werken, maar gelukkig heb ik net het Human Resource deel al af!! En volgende week OP MIJN VERJAARDAG twee toetsen. Één waar ik me totaal niet druk om maak (onderhandelen in het engels en een engelse offerte schrijven) en één waar ik me verschrikkelijk druk om maak, omdat ik die nog moet halen voor m'n propedeuse/1e jaar...en anders moet ik dus stoppen met de opleiding. En ik weet nog niet eens exact wat ik moet leren en pffff...ik word gewoon gek!!!

 

Maargoed begin een beetje koppijn van de computer te krijgen, heb er immers ook al heel de middag en avond aangezeten, dus ga nu even lekker op bed tv kijken en genieten van paolo nutini's heeeeeeeeerlijke stem.

 

IK HEB ZIN IN TENERIFE. NU. 

 

 

   

Post A Comment!

<- Last Page :: Next Page ->

About Me

Hooooooi allemaal, ik ben Rebecca, geboren op 23 juni 1989 en ben dus 19 jaar. Ik ben geboren en woon nog steeds in Rotterdam, waar ik de opleiding Small Business & Retail Management doe. Als bijbaantje werk ik als caissière bij Bas van der Heijden, Bolnes. M'n blog is bedoeld om de tijd te doden en omdat ik het leuk vind.

Links

Home
View my profile
Archives
Email Me