Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Door: Rebecca.

Door: Rebecca.

28.6.2009 - κεράσι

Oftewel: kersen. Ja, ik ben sinds een laaange tijd eindelijk weer eens kersen aan het eten. Griekse kersen om precies te zijn. En ze zijn best lekker, al heb ik weleens lekkerdere op. Kersen zijn echt goddelijk lekker. Eigenlijk is (bijna) al het fruit lekker en het is dat het geld kost, ik te lui ben om het elke keer te halen én dat het fruit in nederland tienmaal minder lekker is dan in het buitenland, anders zou ik elke dag véél meer fruit eten dan eigenlijk hoeft. Een watermeloen van de (super)markt in Italië is tienmaal lekkerder dan een watermeloen die je hier kan halen. Trés irritant, want ik ben van binnen echt een fruit mens. Kersen, watermeloen en pruimen zijn wel m'n favorieten.

 

 

 

 

Maargoed, ik hoor aan m'n schoolwerk te zitten (nu écht het laatste schriftelijk verslag voor dit jaar), dus ik ga weer verder met m'n griekse kersen eten, half naar spanje - zuid afrika kijken en dus echt een begin aan m'n huiswerk maken.

Post A Comment!

<- Last Page :: Next Page ->

About Me

Hooooooi allemaal, ik ben Rebecca, geboren op 23 juni 1989 en ben dus 19 jaar. Ik ben geboren en woon nog steeds in Rotterdam, waar ik de opleiding Small Business & Retail Management doe. Als bijbaantje werk ik als caissière bij Bas van der Heijden, Bolnes. M'n blog is bedoeld om de tijd te doden en omdat ik het leuk vind.

Links

Home
View my profile
Archives
Email Me