Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Door: Rebecca.

Door: Rebecca.

5.7.2009 - "Ik ben al focking vijftien!"

HAHA, ik ging stuk toen m'n zusje dat tegen m'n ouders zei. Vijftien, dan kom je zeg maar net uit de luiers, net uit je ei gekropen. Een leeftijd waarop je nog niks mag; geen alcohol, niet uit, niet echt werken, niet roken, geeneens op een scooter rijden..en zo kan ik nog wel even doorgaan. Vijftien is de leeftijd waarop je dénkt dat je alles weet, maar het eigenlijk helemaal nog niet zo is. Het is niet zo dat je niks weet, maar je weet het gewoon niet allemaal. En dat denk je wel. Ik was precies hetzelfde hoor, als ik boekjes terug lees van bijvoorbeeld de vakantie in frankrijk en italië van 2005 met délana ga ik ook helemaal kapot van het lachen. "We zitten elke dag aan de alcohol, elke dag wel een fles smirnoff (zo'n kleine) of een glas malibu cola (waar 1 druppel malibu inzat en de rest cola)." Heel mooi allemaal. En je denkt dat je dan ook alles weet over jongens, maar goed, dat denk je op elke leeftijd. En ik vraag me af wanneer we echt alles weten over jongens/mannen. Alhoewel, ze vrij makkelijk te doorgronden zijn. Ze zijn niet zo moeilijk. Maar toch ook wel. Je kan niet met ze leven, maar zeker ook niet zonder. Hahaha. In ieder geval mijn zusje denkt nu dus dat ze helemaal volwassen is or whatever en ze vergelijkt zichzelf ALTIJD met mij. Trés enoying en voor haarzelf ook disappointing, omdat ze vrijwel altijd tekort komt om aan mij te tippen of om zich met mij te vergelijken. Niet omdat ik zo geweldig ben (wat ik stiekem ook wel een beetje ben), maar meer om het feit dat we 5 jaar schelen. En in die vijf jaren van vijftienjarige tot twintiger heb ik heel wat dingen meegemaakt en ervaringen opgedaan. En als je dan de zin "Ik ben al focking vijftien hoor!" hoort met de overtuiging te weten dat je op die leeftijd alles al gezien en gedaan hebt en weet, brengt het me weer terug naar de realiteit...Ik ben OUD geworden. TWINTIG. Ik zal nooooit meer de tig uitkomen en dat klinkt totaal niet fijn. Of zou het zo zijn dat ik over vijf jaar mezelf uitlach, omdat ik mezelf hier al op m'n 20e oud vond? Waarschijnlijk wel..

 

Anyway, ik heb nog één week school als het goed is..en heeel misschien nog een halve week voor een vervangende opdracht en dan heb ik eindelijk ook vakantie. Ik ben namelijk te jaloers op iedereen die al vakantie heeft. Dat ik nog geen vakantie heb, wil nog niet zeggen dat ik geen vakantie vier, want ik ben al een beetje aan het kleuren (ja, ik word langzaam bruin, maarrr geef me twee weken nonstop zon en ook ik word bruin..ik was btw echt poepje bruin in de vakantie van 2005. Dat ik al het vakantiegevoel heb is ook wel kut, want ik heb morgen dus een tentamen en ik heb nog geen 50% geleerd, haha. Totaal geen motivatie en omdat het meerkeuzevragen zijn al helemaal niet, dus ik zie het morgen wel.

 

Vandaag was een heerlijke zondag, zoals een zondag hoort te zijn. Ik kwam er vandaag ook achter dat we zo'n bedligding hebben voor in de tuin, dus die heb ik opgezet en heb ik heerlijk de hele middag op gelegen. Toen de zon zich verstopt had achter de wolken en de eerste knallen uit de lucht kwamen, ging ik naar m'n kamertje én vond ik de redding van vandaag en voor de komende weken; mijn gewonnen ventilator uit Italië, die ik tijdens een vakantie in Italië gewonnen heb! Hij is errruuug lekker, alleen omdat die een italiaanse stekker had, moest ik opzoek naar zo'n plugding, zodat die hier in de stopcontact past. Maarrr het is me gelukt! En het is mn redding hoor.

 

 

Maargoed, we waren dus bij dat ik in mn kamer ging zitten met mn nieuwe redder en ik wachtte op de storm, met camera en al, want ik wou foto's maken. Maar na zo'n vijf gevaarlijke knallen en twintig regendruppels was het gedaan. De "storm" was klaar en het zonnetje kwam weer tevoorschijn. Faka? Geen storm dus. Hier in Rotterdam kennen we binnenkort geen storm meer, want toen heel Apeldoorn plat lag, scheen hier wederom het zonnetje volledig. Dusss toeristen, vergeet landen als spanje, frankrijk, italië en kroatië, maar kom gewoon naar het geweldige mooie stadje RRRotterdam!

 

Anyways, de storm kwam dus niet, eros ramazzotti streelde m'n oren en m'n ventilator was m'n held. Nu back to reality again; ik ga weer soort van "leren".

 

 

 

 

P.S. : Foto 1; mijn redder. Foto 2; de verwachtte storm en mn (zoals nederlands het zeggen) ijs thee. Foto 3; lekkerding. Foto 4; extreem lekkerding.

 

P.S II: over een maand zit ik eindlich in Tenerife. Hurry Hurray!

Post A Comment!

<- Last Page :: Next Page ->

About Me

Hooooooi allemaal, ik ben Rebecca, geboren op 23 juni 1989 en ben dus 19 jaar. Ik ben geboren en woon nog steeds in Rotterdam, waar ik de opleiding Small Business & Retail Management doe. Als bijbaantje werk ik als caissière bij Bas van der Heijden, Bolnes. M'n blog is bedoeld om de tijd te doden en omdat ik het leuk vind.

Links

Home
View my profile
Archives
Email Me